Instructiuni pentru comandarea kitului de analize

1. Identificati in oferta noastra tipurile de analize si preturile acestora.

2. Comandati kitul de recoltare la numarul de contact: 021 335 0395 sau pe e-mail: contact@lymediagnostic.ro

3. Efectuati plata prin virament bancar sau card (plata va include pretul analizelor + pretul kitului de recoltare + pretul transportului). Transmiteti pe e-mailul laboratorului confirmarea platii precum si datele dumneavoastra de identificare (CNP, nume, adresa, numar de telefon,  e-mail).

4. In ziua urmatoare va va contacta un agent FAN CURIER pentru a va livra kitul de recoltare. Acesta consta intr-o cutie izoterma de transport care contine tot ceea ce este necesar pentru recoltarea probelor de sange.

5. Dupa preluarea kitului, adresati-va personalului medical specializat pentru recoltare. Este obligatorie inscriptionarea eprubetelor cu numele dumneavoastra, data nasterii si data recoltarii! Lipsa inscriptionarii pe eprubete duce la neprelucrarea lor! Nu centrifugati eprubetele si nu le pastrati la rece!

6. Introduceti kitul in ambalajulul DHL aflat in cutie si contactati agentul DHL pentru ridicarea lui la numarul national 021. 222.1.777

7. Coletul va ajunge cel mai tarziu in dimineata urmatoare la sediul nostru.

8. Va vom comunica in cel mai scurt timp rezultatele analizelor prin modalitatea aleasa de dumneavoastra (e-mail, fax, curier).

 

ATENTIE! Pentru analize LTT – ELISPOT si CD 3-/ CD 57+ trebuie sa aveti in vedere ca probele trebuie sa ajunga la LYME DIAGNOSTIC in zilele de luni, marti, cel tarziu miercuri.